Vi åbner med udstilling igen d. 24. marts kl. 14-16 2024! Der vil være særlige åbningstider i ferier og helligsdage. Find det her på siden! Hold øje med evt. spontane arrangementer. Kontakt 21419030 / 28574809 Find os ligeledes på Facebook eller Instagra
Tilbage til alle udstillinger

Jørn Mejer udstiller i Aarøsund Galleri

26 mar 2023 - 23 apr 2023

JØRN MEJER , medejer af Aarøsund Galleri, går nu selv ombord med egen udstilling “MEJER`S UNIVERS”.  Jørns fascination af naturen kommer meget synlig til udtryk i denne udstilling, hvor vi kommer tæt på alskens natur materialer og får en fornemmelse af et særdeles eksperimenterende legebarn, gemt godt og grundigt i Jørn`s ellers ydmyge og tilbageholdende “jyde” facon. 

MEJER overrasker med billeder, collager og skulpturer i rustikke dekorationer og Jørn siger selv “som sådan er det ikke noget kunstnerisk udtryk men  en hyldest til naturen”….og det er ik`så ringe endda!

Genbrug og recycling fokus skal gerne medvirke til at flere får øje for og respekt for naturen og dens  fascinerende struktur og udtryk. 

Jørn har deltaget i og er bla blevet motiveret igennem kurser med papirskulptør Else Frøsig. Jørn har samlet, støbt og fremstillet papirskulpturer, der er grove fortolkninger af dyr, genstande og torso´er.

Jørn har ikke udstillet separat før, men har i de unge år, deltaget i flere udstillinger, oftest i forbindelse med kurser indenfor tegning, maling, grafik, plakatfremstilling, serigrafi mm.

Udover at være medejer af Aarøsund Galleri er Jørn en aktiv mand indenfor nærmest alle lag af iværksætteri, formand i Kulturhuset SG25, med i LAG, Haderslev Vandrehjem, Aarøsund Bynævn…you name it…


Rigtig god fornøjelse!

Kunstnerens hjemmeside Bliv medlem af støtteforening
  • Dato: 26 mar 2023 - 23 apr 2023
  • Sted:Aarøsund Galleri
  • Curators:åbent lørdage/søndage kl.13-16
  • Fernisering:Fernisering søndag d.26.3 kl. 14

Aarøsund Galleri © 2019. Alle rettigheder forbeholdes
Fortrolighedspolitik​​