Vi åbner med udstilling igen d. 24. marts kl. 14-16 2024! Der vil være særlige åbningstider i ferier og helligsdage. Find det her på siden! Hold øje med evt. spontane arrangementer. Kontakt 21419030 / 28574809 Find os ligeledes på Facebook eller Instagra

Formål og intention

Vores intention med Galleriet

”Vores intention med Galleriet er at styrke og præsentere lokale kunstnere og kunsthåndværkere samt invitere udefrakommende ind med andre og måske inspirerende udtryksformer.

Vi ønsker et levende sted, der giver lyst til at skabe selv og sammen, videreudvikle, pirre selvforståelsen og verden omkring os.

Aarøsund er et attraktivt rekreativt område for turister lige så vel for lokale borgere i Haderslev Kommune – vi ønsker med Galleriet at bidrage til kunst og kultur, velvære, nysgerrighed, vedligeholdelse af fantasi, mødet mellem mennesker og medvirke til at Aarøsund er et kreativt, levende sted hele året rundt.

Jørn og Marie

Indehavere

”Kunsten i at være udøvende kunstner er at balancere mellem en stærk selvforståelse og ikke sætte sig selv på et piedestal”

Jørn Mejer

Kulturkonsulent, grunduddannet tømrer, bestyrelsesmedlem af Kulturhuset SG25 og kunstforeninger, medlem af det lokale band Samba Freestyle, autodidakt udøver indenfor billedkunst og kunsthåndværk. Iværksætter.

Marie Gregersen

Autodidakt kunstfotograf, bestyrelsesmedlem og aktør i Sønderjysk Figurteater, socialpædagog inden for Handicap og Psykiatri med fokus på ”det frie menneske” og kreative temaer indenfor foto, film, teater, kunsthåndværk, indehaver af Klinik Hawaii Massage med fokus og vejledning i sundhed i krop, sind og ånd, Mindfulness instruktør mm. Iværksætter.

Eventuelle spørgsmål?

Ring til os på (+45) 21 41 90 30

Vi hjælpe gerne med at besvare spørgsmål.

Aarøsund Galleri © 2019. Alle rettigheder forbeholdes
Fortrolighedspolitik​​