Vi åbner med udstilling igen d. 24. marts kl. 14-16 2024! Der vil være særlige åbningstider i ferier og helligsdage. Find det her på siden! Hold øje med evt. spontane arrangementer. Kontakt 21419030 / 28574809 Find os ligeledes på Facebook eller Instagra
Tilbage til alle udstillinger

Nina Rasmine Hansen udstiller i Aarøsund Galleri

30 apr 2023 - 29 maj 2023

Vi har den store fornøjelse at kunne præsentere endnu et ungt menneske med stor gå-på- mod og lyst til at påvirke verden, ind i galleriet:

Velkommen til NINA RASMINE HANSEN( 36 år) med udstillingen “FETISH”. Udstillingen tager  sit udgangspunkt i NINA RASMINES store interesse i og kærlighed til analog sort/hvid foto og film, uden digitale processer. Alt går direkte fra negative til mørkekammer til billedfremkaldelse og der er ingen redigering undervejs af billeder. Det fremkalder en nostalgi i minder fra fortiden og i billederne. Det appellerer til forståelse for fordybelse, anderledes pirrende spænding i processerne og så sandelig også for dét NINA RASMINE er i sig selv, ser og fanger til os beskuere.

NINA RASMINE bærer både noget råt og sødme med ind i udstillingen FETISH.

” Jeg har altid dyrket kreativiteten. Både via udseende/make up, men også gennem maleri/tegning og fotografier. Siden 14 års alderen har jeg bevæget mig rundt i  diverse subkulturmiljøer i København. Primært i metal- og gothmiljøet, hvorfra en del af den dystre inspiration til mine fotografier, tegninger og malerier kommer.

Siden 2012 er analog fotografering blevet en større og større interesse, som startede med min fars gamle Yashica Electro 35 GSN, hvilket jeg stadigvæk bruger meget.

Under coronanedlukningen begyndte jeg at fremkalde selv, hvilket er en enorm spændende proces. På det seneste er jeg også begyndt at eksperimentere med at fremkalde på forskellige overflader, hvilket er en verden for sig selv. Det giver ubegrænsede muligheder for at give billederne et helt andet udtryk.”

NINA RASMINE er født og opvokset i København, men bor nu i Aabenraa. NINA RASMINE  er uddannet frisør og arbejder til daglig hos Frisør Lei i Haderslev.

Vær velkommen til NINA RASMINE`s univers!

Kontakt: Nina Rasmine Hansen – mail: ninadalbyhansen@gmail.com

Kunstnerens hjemmeside Bliv medlem af støtteforening
  • Dato: 30 apr 2023 - 29 maj 2023
  • Sted:Aarøsund Galleri
  • Curators:åbent lørdage/søndage kl.13-16 , i helligdage og efter aftale
  • Fernisering:Fernisering søndag d.30.4 kl. 14-17

Aarøsund Galleri © 2019. Alle rettigheder forbeholdes
Fortrolighedspolitik​​