Vi åbner med udstilling igen d. 24. marts kl. 14-16 2024! Der vil være særlige åbningstider i ferier og helligsdage. Find det her på siden! Hold øje med evt. spontane arrangementer. Kontakt 21419030 / 28574809 Find os ligeledes på Facebook eller Instagra
Tilbage til alle udstillinger

Tre Mæns og en Gast

28 aug 2022 - 02 okt 2022

Vi er glade for at kunne præsentere Tre Mæns og en Gast i den kommende fælles udstilling i Årøsund Galleri. Tre Mæns og en Gast består af : TONNI MUSETH, FLEMMING JENSEN, JØRGEN JENSEN OG æ Gast  DIETMAR WAGNER

Udstillingen er varieret med mange udtryksformer, men fællesnævneren er GOD KUNST og GODT KUNSTHÅNDVÆRK. 

TONNI MUSETH er kunstmaler og debuterede på Charlottenlund Forårsudstilling i 1977. Tonni har udstillet i gallerier,kunstforeninger, på virksomheder og på offentlige institutioner i hele landet. Bla på Galleri Moderne i Silkeborg, Skive Kunstuseum og Esbjerg Pavillonen mv.

FLEMMING JENSEN er keramiker og er  opvokset i det flade marsklandskab som bla har præget ham og været inspirationskilde til et forfinet og rustikt udtryk i hans keramik. I sin opvækst blev kunst og æstetik værdsat og italesat næsten dagligt. Det har været medvirkende til interessen for formgivning, hvor leret præger hans kunstneriske udtryk.

JØRGEN “SMEJ” JENSEN er indfødt sønderjyde og smedemester med stor kærlighed til kunst. Jørgen har lavet flere jernskulpturer, men udstiller denne gang fotografier. Jørgen var i 2015 med i et kirkeprojekt “Coming Ground”, hvor 5 kunstformer gik sammen om  kirke event i 3 sønderjyske kirker. Jørgen bruger naturen rekreativt og sætter her kameraet i spil.

DIETMAR WAGNER arbejder med maleri og collager på forskellige baggrunde, som f.eks lærreder. krydsfiner mv. Associationer og inddragelser af tilfældigheder spiller en stor rolle i Dietmar´s motiver. dette sker ofte i samspillet mellem kunst og musik. Dietmar bruger forskelligt værktøj som  børste, pen, klemmer, spartel, vinduesviskere etc. Dietmar er medlem af netværket KIN (KUNST IM NORDEN), Kulturzentrum Schleswig oghar været med til at grundlægge ALTE SPRITFABRIK i Flensborg. Dietmar har udstillet i Slesvig, Kiel, Flensborg og Danmark.

 

 

Kunstnerens hjemmeside Bliv medlem af støtteforening
  • Dato: 28 aug 2022 - 02 okt 2022
  • Sted:Aarøsund Galleri
  • Fernisering:Fernisering søndag d. 28.8 kl.14-17

Aarøsund Galleri © 2019. Alle rettigheder forbeholdes
Fortrolighedspolitik​​