Vi åbner med udstilling igen d. 24. marts kl. 14-16 2024! Der vil være særlige åbningstider i ferier og helligsdage. Find det her på siden! Hold øje med evt. spontane arrangementer. Kontakt 21419030 / 28574809 Find os ligeledes på Facebook eller Instagra
Tilbage til alle udstillinger

8 aktører sørger for et “fabulerende rum” i Aarøsund Galleri

18 jun 2023 - 16 jul 2023

8 lokale aktører fra Aarøsund er fælles om Aarøsund Galleri`s sommerudstilling . De 8 aktører er kreative sjæle, der er aktive i mange forskellige sammenhænge og nu vil indtage galleriet med deres “FABULERENDE UNIVERS”, hvor alskens udtryk kommer frem i lyset i form af keramiske figurer, foto, forskellig typer billedkunst genre, glas og træ værker .m.m.

I kraft af at udstillerne er meget forskellige som mennesker og i deres udtryk blir det vældig interessant hvad de byder ind med hver  især til helheden. Ingen tvivl om det blir en helt anden oplevelse end vi er vant til! Helt sikkert vil såvel den “åben barnlige sjæl” som den mere “kontrollerede sjæl”, både som barn og voksen kunne finde et eller andet der vil fange ens opmærksomhed og trigge fantasien. 

Vi glæder  os til at byde velkommen til aktørerne, der både er erfarne og nybegyndere i udstillings verdenen. 

I forbindelse med FERNINSERINGEN vil der være en særlig event for børn, der får muligheden for at lave deres egen lerfigur, der efter tørring vil blive brændt i det lokale lille værksted i Aarøsund- Pris 20 kr. pr figur.

Kunstnerens hjemmeside Bliv medlem af støtteforening
  • Dato: 18 jun 2023 - 16 jul 2023
  • Sted:Aarøsund Galleri
  • Curators:åbent lørdage/søndage kl.13-16 , i helligdage og efter aftale
  • Fernisering:Fernisering søndag d. 18. juni kl. 14-16

Aarøsund Galleri © 2019. Alle rettigheder forbeholdes
Fortrolighedspolitik​​