Tilbage til alle udstillinger

Berit Kyed,Birgit Esbjerg Jørgensen, Marianne Skriver og Marie Gregersen i fælles juli udstilling

06 jul 2020 - 05 aug 2020

Berit Kyed

“min interesse ligger i personskildringer og historier. Det “nøgne” menneskers føldomhed, smerte, sårbarhed og glæde. At male menneskekroppe eller blot portrætter er en uudtømmelig kilde som  betager mig og udfordrer mig.” Har deltaget i mange censurerede udstillinger, solo og fælles.Har f.eks været tilknyttet gallerier i Skagen, Frederikshavn, Frederiksberg, Vejel og Berlin.

Berit Kyed har her en forsmag på solo udstilling i Aarøsund Galleri 2021.

 

Marianne Skriver

“jeg har altid arbejdet indenfor det kreative område,men i de sidste 20 år har maleriet tiltrukket mig mest.. Motiverne kommer alle steder fra. Det første der fange mig er farverne. Jeg arbejder ofte i serier indenfor samme genre. Det være sig croquis, bygninger, træer etc. Jeg arbejder både med akvarel, akryl, olie, pastel og et mix.

Mail: marianneskriver@hotmail.com

 

Birgit Esbjerg Jakobsen

” En hverdag fyldt med uro, stress og til tider kaos. Du genkender det og du mærker sikkert ubehaget lige nu, mens du læser ordene. I mit kunstunivers forsøger jeg at finde den fysiske og mentale stilhed. At finde frem til den indre ro, som er livsvigtig for mig. Den gør i stand til at tage imod alt det livet byder mig på godt og ondt. Jeg broderer på papir og søger det enkle og smukke udtryk!

“kunsten er inde i dig, men kommr ud til dig” by BEJ

Birgit har udstillet flere steder i Danmark og skulle ha været med i en censureret udstilling i  Paris i april 2020, men så kom Coronaen.

Find Birgit på www.bybej.dk

 

Marie Gregersen

“Jeg er nysgerrig på det smukke, skæve, poetiske , grove og grimme, både i de store horisonter som de hårfine detaljer. Mit motto er “keep it simpel” for det særlige øjeblik kan være væk i et splitsekund. For mig betyder det allermest at gribe nuet og indfange dét der omgiver os,med humor, frækhed,kærlighed og bevidsthed, uanset om det er natur i alskens afskygninger, mennesket eller en skråtbunke.”

” jeg finder det interessant i perioder at være total  selektiv og gå efter byttet som et rovdyr ” 

Find Marie Gregersen på

Facebook/instagram/miofoto/aaroundgalleri

 

Kunstnerens hjemmeside Bliv medlem af støtteforening
  • Dato: 06 jul 2020 - 05 aug 2020
  • Sted:Aarøsund Galleri

Aarøsund Galleri © 2019. Alle rettigheder forbeholdes
Fortrolighedspolitik​​